Add Gender AB har som mål att bli Sveriges bästa leverantör av jämställdhet till år 2015 och att bli Europas bästa till år 2025. Sedan 2011 har vi därför haft ett advisory board (Add Visory Board, AVB) som hjälp på resan. Temat för Add Visory Board för 2015 är ”växa”. Det är precis som det låter – vilka förutsättningar behöver vi skapa under 1015 för att möta en växande efterfrågan på ett jämställt arbetsliv.

Vill du veta mer om dina möjligheter att delta i vårt advisory board? Kontakta oss så skickar vi en inbjudan med nödvändig information för dig att ta ställning till.

2014 ÅRS AVB-MEDLEMMAR- 2015 ÅTERKOMMER VI OM

Linus Malmberg, Cecilia Jonsson, Ludwig Stendahl, Sam Cooley och Magnus Johansson. Läs mer om våra rådgivare nedan.

Linus Malmberg är vd och grundare av Cordial Business Advisers.Linus har arbetat som rådgivare med fokus på strategi- och ledningsfrågor sedan 1995. Med Cordial skapades en plattform för en modern managementrådgivare som leder utvecklingen kring affärsmodeller och affärsarkitektur i Norden. Linus är jurist och ekonom i grunden med examina från Uppsala universitet. Linus sitter sitt fjärde år i Add Visory Board.

Cecilia Jonsson är naturvetaren som tog examen i beteendevetenskap. Cecilia har under många år arbetat i högteknologiska miljöer med frågor kring HR, ledarskap, kompetensutveckling, Employer Branding  och jämställdhet. Idag arbetar Cecilia som konsultchef/seniorkonsult på Kandidata med urval, förändring, ledarskap och teamutveckling baserat på vetenskapliga och mätbara metoder. Cecilia har en passion för att göra bra affärer och hennes drivkraft är att ständigt utveckla affären och hitta nya perspektiv tillsammans med kunden i linje med vad Kandidatas ägare Christer Olsson brukar säga ”Det som inte är under utveckling är under avveckling”. Cecilia sitter sitt andra år i Add Visory Board.

Ludwig Stendahl har över 25 års erfarenhet från managementkonsultbranschen. Han har arbetat brett med försäljning samt med tjänste- och affärsutveckling hos flera av de största konsulthusen. Genom åren har huvudfokus varit strategi och effektiviseringsprojekt. Under 2013 kommer Ludwig  att lämna Stockholm för att bosätta sig i Umeå. Hans arbetsfält kommer dock till stor del att vara Stockholm även efter flytten.  Sagt av Ludwig: ”Jag drivs av att hjälpa entreprenörer att förverkliga sina visioner. Efter att ha mött Alice på Add Gender kände jag direkt att det här företagets utveckling vill jag vara med och bidra till.” Ludwig sitter sitt andra år i Add Visory Board.

Sam Cooley har jobbat inom mjukvaruutveckling och konsulttjänster i mer än 15 år. Han tror på mångfald som en nyckel till resiliens och styrka i organisationer, samhället och vår miljö. Sam är en tillfällig ”serie-entreprenör” som bedriver kommersiella, ideella och ”impact” satsningar. Genom att använda sin förmåga att kreativt förutse och driva förändring, tillämpar han gärna sina kunskaper i analys, lösningsdesign, affärsutveckling och ledning. Sam är grundare och VD för Cooley Associates, president för The American Club of Sweden, och arbetar som styrelse eller rådgivande styrelseledamot för Common Good Finance/rCredits, Stiftelsen God Banketik och Add Gender bland andra. Sam sitter sitt andra år i Add Visory Board.

Magnus Johansson sitter sitt första år i Add Visory Board.

TIDIGARE MEDLEMMAR

De som tidigare suttit i Add Visory Board:

2013 – Jan Olov Olofsson, frilansare inom sälj- och affärsutveckling, Fredrika Sandell, kommunikationschef Aon Sweden AB, Åsa Broberg, webbansvarig Thomas Cook Norden, Lennart Sundberg, affärs- och verksamhetsutvecklare.

2012 – Sibylle Wenne, konsult och partner i Business Staging, Meta Persdotter, styrelseproffs, Lill-Anita Sönnerbo, professionell coach och affärsutvecklare på LA Vagn, Erika Stenvall, kommunikatör på Svensk Handel, Agneta Trygg, grundare till stiftelsen Trygga barnen och Inhouse AB och ägare till konferenskoncernen Summit.

2011 -, Anders Lönegård, filmare och journalist, Britt Älvsäter Thomasson, LifeCoach på Thomasson Consulting AB, Lars Einar Engström, krönikör och författare, Mikael Karlström, ägare CareShen AB.

VILL DU VARA MED?

Är du sugen på att sitta i Add Visory Board i framtiden? Hör av dig till oss på info@addgender.se med CV och ett personligt brev.

TILLBAKA TILL OM OSS.