LEDARSKAPSPROGRAM EXKLUSIVT FÖR MÄN

Det startas och drivs många nätverk och ledarskapsprogram specifikt för kvinnor. Det förefaller helt rumsrent att samla kvinnor i ett och samma rum och prata om hur jämställdheten ska ökas. Vi på Add Gender har märkt att män upplever att de aldrig får samlas och tala om detta. Det är en relevant tanke om du tänker att det nog finns ett tolkningsföreträde för kvinnor i näringslivet på hur de behandlas och vilka behov de har. Däremot varje gång kvinnor träffas så frågar minst en eller två ”var är männen?”. Så männen är saknade och behövs – och män har också egna behov inom inkludering, ledarskap och affärsutveckling, då det kommer till jämställdhet och mångfald.

Eftersom vi på Add Gender är entreprenörer så tog vi tag i saken och startade upp ett ledarskapsprogram, exklusivt för män inom näringslivet som vill verka för jämställdhet. Sedan mars 2016 kör vi ett öppet program i Malmö och ett i Stockholm. Vi kommer att sätta igång flera program och vi kan också komma till ditt företag.

Anmäl ditt intresse här.

Mer inspiration om träffarnas innehåll, schema för hela 2016 och kostnad hittar du i denna inbjudan: Add Men to Change 2016.

Läs mer om vårt samarbete med Act to Perform.

 

AddMen_tagline

 

 


Vill du ha ytterligare information? Är du intresserad av att köpa ett skräddarsytt ledarskapsprogram för män i din organisation?
Ring eller mejla Pernilla Alexandersson, vd Add Gender.

 

ADD ME TO CHANGE – ADD GENDERS KUNDNÄTVERK

Identifierar du dig inte som man och ändå vill nätverka med oss?
Vi har ett allmänt nätverk som heter Add Me to Change som är öppet för alla våra kunder.

 

AKTUELLT INOM MÄN OCH JÄMSTÄLLDHET

Pernilla Alexandersson intervjuas kring Add Men to Change i Di Weekend.

Tidningen Chef presenterar Add Genders tips för män som vill ta ansvar för jämställdhet.

Add Genders pressmeddelande om varför affärsstrategiskt jämställdhetsarbete är viktigt för män.

Movember-kampanj vill få mäns hälsa att aktualiseras.

Region Värmland släpper film om män och jämställdhet.

#Heforshe-kampanjen är global.

Regeringen och Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) har tecknat en överenskommelse om att stärka jämställdhetsarbetets inriktning mot pojkar, män och maskulinitetsfrågor i kommuner, landsting och regioner. Läs pressmeddelandet från oktober 2015 här.