EXKLUSIVT FÖR MÄN

ADD MEN TO CHANGE

Affärsstrategiskt ledarskapsprogram för män.

LEDARSKAPSPROGRAM 2019

Är du en man i ledande position som upplever att du saknar verktyg i ditt arbete med jämställdhet? Då kanske Add Men to Change är något för dig?!

Välkommen till ett ledarskapsprogram exklusivt för män som vill jobba med jämställdhet. Vi rivstartar den 7:e maj 9-12 och den 14 maj 9-12. Efter det sätter vi tre träffar till under hösten och vintern 2019. De fem träffarna kostar 6000 kronor exklusive 25 % moms. I priset ingår förmiddagsfika och lunch för de som kan och vill stanna kvar. I priset ingår alla fem träffarna.

Vi avslutar varje träff med en gemensam nätverkslunch för den som vill. Med spännande samtal tar vi arbetet till nya nivåer och höjer standarden för Sveriges arbetsliv och näringsliv tillsammans.

Utveckling startar med att du står upp för förändring, så välkommen till vårt sammanhang för ett mer jämställt arbetsliv och samhälle!

Du kommer till mer info och anmälan för denna kursomgång genom att klicka dig vidare nedan. Du kan också anmäla intresse för kursen nedan, då får du inbjudningar även i framtiden.