Det är en förmån att skapa mer jämställdhet och mångfald hos våra fantastiska kunder. Sedan 2008 har vi samlat på oss branschspecifik kunskap presenterad i urval nedan.

Industri & Skog

Skogsbranschen är en av de branscher som vi verkat inom längst och började med att vi smugglade in jämställdhet på SkogsElmia och Elmia Wood. Vi har även arbetat med kunder som Skogsstyrelsen, Norra Skogsägarna, Sveaskog, Mellanskog, Skogs- och lantarbetsgivarförbundet.

Spelbranschen

Spelbranschen är en annan bransch vi har arbetat med under lång tid. Vår kunskap härstammar från det egna spelintresset och har sedan växt i vårt samarbete med intressanta och utmanande kunder som bland annat NetEnt, Dataspelsbranschen, Gotland Game Conference, Svenska Spel, Casino Cosmopol, NetPort Science Park och Future Games.

Media, Kommunikation & Underhållning

2013 genomförde vi tillsammans med tidningen Resumé det första indexet för kommunikationsbranschen. På bara tre år kan vi se att jämställdhet blir en allt viktigare prioritering i branschen jämfört med när vi startade. Andra kunder inom branschen är Blixten & Co, Guldvågen och Transmode.

Offentlig Sektor

Inom den offentliga sektorn är vi starka och vi har fått arbeta med många olika sorters uppdrag och följt med på spännande resor mot den jämställda framtiden. Add Gender har arbetat med regioner och regionförbund, kommuner och landsting och allt från försvar till bibliotek. Vi hittar där bland annat Region Värmland, Malmö Stad, Ronneby kommun, Järfälla kommun, Botkyrka kommun, Länsstyrelsen i Stockholm, Försvarsmakten, Statens Musikverk, Tillväxtverket, Trafikverket, Riksutställningar, Region Blekinge, Region Halland,  Västerbottens Handelskammare, Regionförbundet Kalmar län, Region Gävleborg, Almi, WINNET Dalarna, och Skinnskattebergs bibliotek.

Utbildningar

Otaliga är de universitet, högskolor och utbildningsföretag som har tagit del av vår kunskap. Här har vi själva också fått möjligheten att ta in värderingar och kunskap från framtidens talanger. Bland dem finns Blekinge Tekniska Högskola, IHM Business School, Islands universitet, Örebro Universitet, Karlstads Universitet, Arkitekturskolan KTH, Linnéuniversitetet, KTH ADOPT, Malvina KTH, Studieförbundet Bilda och Galaxen Creative, ABF.

Konsultföretag

Några av de kompetensbaserade företag som vi har stöttat att vara bland de bästa inom sin bransch är Accenture, Netlight och Academic Work.