Nakima Ackerhans Schreiber arbetar med att utveckla kreativa och normkritiska metoder, processleda utvecklingsprojekt och projektledning.

Hon är utbildad Kaospilot som är en internationell ledarskapsutbildning och hon har även en kandidatexamen i organisationspsykologi. Hon har varit projektledare för flera förändringsprojekt i både Sverige, Danmark och Sydafrika. Dessa kompetenser och erfarenheter tar hon med sig in arbetet med Add Gender. Senaste året har hon varit processledaren och metodutvecklaren för projektet Samspel. I nära samarbete med Järfälla kommun har hon utvecklat metodmaterialet Samspel som riktar sig till fritidledare som vill skapa en mer jämställd och inkluderande fritid för unga. Det finns många metoder och sätt att ta sig an detta och Samspel är en årskalender som är till för att stötta fritidspedagogerna i att utmana, planera och reflektera månadsvis. Nakimas intresseområde är framförallt att omvandla teori till praktik, tillgängligöra information och att utveckla kreativa metoder för att förmedla jämställdhet och normkritisk pedagogik.

För mer information om metodmaterialet Samspel och om du är intresserad av att vara med på en liknande resa kontakta gärna Nakima.

Kontakta även gärna Nakima om du har funderingar kring processledning, metodutveckling eller ledarskap.

 

                                                                         

Nakima Ackerhans

mail-ikonNakima.Ackerhans.Schreiber@addgender.se

0739569354

Nakima Ackerhans på linkedin

TILLBAKA TILL VÅRA EXPERTER