Vi finns i hela Sverige

Add Gender består av ett oslagbart nätverk av normingenjörer, jämlikhetsexperter och genusproffs. Våra konsulter har sin utgångspunkt i alltifrån Luleå i norr till Falun i mellersta Sverige och på våra kontor i Stockholm, Göteborg samt i Malmö. 

Pernilla Alexandersson

Pernilla Alexandersson

Motiveras av vår VD View Details
Jenny Claesson

Jenny Claesson

Utvecklas med vår marknadschef View Details
Jessica Areborn

Jessica Areborn

Låt dig övertygas av vår säljchef View Details
Add Gender Syd

Add Gender Syd

Kontakta vårt Syd-kontor View Details
Pernilla Alexandersson

Pernilla Alexandersson

Motiveras av vår VD

0767 877 877

För Pernilla är vår samtid ett gigantiskt pussel som vi alla håller på att lägga tillsammans, det hon ser och upplever är pusselbitar i detta pussel som är framtiden. Hon ser potential i alla människor, i alla situationer. Hon tuggar gärna i sig mängder av information och spottar ut något fullkomligt motiverande och begripligt på väldigt kort tid. Områden hon är extra nördig inom är genus, spel, innovation, affärsmodellering och kreativitet.

Vår vd ser att vägen är lika viktig som målet utan att någonsin göra avkall på slutresultatet. Hon är en stigfinnare och utan henne är vi vilse. När vi säger det till henne så bara ler hon och svarar att vi inte ska vara rädda för att vara vilsna. Otroligt irriterande! Men bäst att vi följer efter denna människa för något vet hon som inte vi andra vet. Dansa och sjung med!

Jenny Claesson

Jenny Claesson

Utvecklas med vår marknadschef

0761 25 25 50

Jenny har inte alltid rätt men aldrig fel. Utifrån den givna faktan kan du lita på att hon fattar bra beslut. Hon har öga för detaljer och älskar smart kommunikation som låter fler vara med. Med detta som styrka ser hon det ingen annan ser och förstår vad kunden vill ha innan de har hunnit tänka tanken klart.
Finns du i Jennys närhet kommer hon att koppla ihop dig med rätt människor, låna ut böcker till dig eller på andra sätt engagera sig i dig. Jenny förväntar sig att du använder hela dig själv och alla verktyg i lådan. Hon använder själv ofta verktygen humor och talangen att ge konkreta exempel för att få människor att förstå. Du kan räkna med att få ärliga svar från Jenny – så är du rädd för utveckling får du fråga någon annan.

Jenny kan verka hård och rak men det utgår dels ifrån en djup respekt för andras möjligheter och dels ifrån att normerna kring hur kvinnor ska vara ibland inte räcker till för henne. Kom ihåg att det är lika mycket kärlek i en high five som i en kram.

Jenny trivs bra på scen och arbetar gärna med föreläsningar, modererar eller ställer frågor till en panel. Kontakta henne för frågor som rör idéer om hur Add Gender kan synas eller hur Add Gender kan hjälpa er att synas på ett mer inkluderande och medvetet sätt.

Jessica Areborn

Jessica Areborn

Låt dig övertygas av vår säljchef

073 622 69 79

Jessica är en hejare på att få jämställdhetstvivlare att bli jämställdhetsivrare. Hon har utvandrat från Stockholm för att studera och bo i både England och Frankrike. Efter över sju år och full av erfarenheter och intryck, vände hon kosan hem igen och nu arbetar hon med oss. Sådan tur vi och du har! Jessica sätter gärna ihop enkäter, gör djupintervjuer och analyserar styrdokument. Det finns ingenting (som vi upptäckt hittills) som hon inte kan göra ett Excel-ark av. Hon tvekar inte att kräva konkretisering av övergripande visioner och idéer och är särskilt skicklig i att skapa visuella processer och flöden som får polletterna att trilla ner.

Jessicas styrkor hittas i förändringarnas och förväntanshanteringarnas mitt. Hon ser alla människor som vänner hon inte mött än och bli inte förvånad om hon bjuder hem dig på middag redan samma dag ni träffas. Hon lagar allt från grunden och du kan välja om du själv vill delta eller bara sitta och njuta av resan. Med andra ord, har du frågor om recept, mat eller helst våra tjänster och hur vi kan samarbeta framöver så är det Jessica du ska ringa!

Add Gender Syd

Add Gender Syd

Kontakta vårt Syd-kontor

070 696 33 73

På Bredgatan 4 i Malmö har Add Gender ett kontor. Sanna Lilie samordnar verksamheten. Här sitter flera kommunikatörer.